Ceremonie

'Embrace the earth and heaven will chase you'

Rite van de baarmoeder

De Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt.

Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee… Of hebben we kwetsuren opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.

Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag her-inneren wie ze werkelijk is. Zacht, liefdevol, wijs en boordevol power. De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer meer zal stromen. Een heling, een zegening… een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid. Een lijn van vrouwen

Of je nu een baarmoeder hebt of niet meer. Of je nu menstrueert of niet meer. De rite is helpend voor welke disharmonie je dan ook ervaart in je leven; fysieke pijn, problemen rond menstruatie of zwanger worden, het uitblijven van liefdevolle relaties of gelijkwaardigheid, gevoel van stress, rouw, grenzen aangeven, je aanpassen en je kleiner maken en vele andere dingen.

Er bestaat een lijn van vrouwen die zichzelf hebben bevrijd. De Rite is voor het eerst ontvangen in de Amazone, de jungle van Peru en van daaruit verder doorgegeven en zich aan het verspreiden. Deze vrouwenlijn wil ons aan het volgende herinneren: “De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”
De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid: ‘De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven’
Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13th Rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Het getal 13 staat voor 13 manen.
Deze Rite van de Munay-Ki staat los van de andere 9 Munay-Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen en weer doorgegeven worden. Meer informatie over de Rite vind je ook hier: http://theriteofthewomb.com/

Laten we onze baarmoeders helen. De baarmoeders van onze voormoeders, zussen en dochters zodat we heling brengen aan moeder aarde.

Tijd: 10.00-17.00 uur
Kosten: €125
Data: Voor data kijk op de agenda pagina.
Aanmelden of vragen via: jolanda@methoofdenhart.com

Goddess

Art by claudy douladucoeur