Coaching

Als coach werk ik aan de grens van jouw mogelijkheden. Iedereen maakt ontwikkelingen door, soms loop je vast in het leven, op je werk of in relaties met andere mensen en dan komt jouw groei tot stilstand. Als coach ondersteun ik jou om betekenis te geven aan datgene wat er gebeurt in je leven en leer je keuzes te maken voor dat wat voor jou belangrijk is. Zo kun je groeien en ontplooien en word je steeds meer jezelf.

Door middel van verschillende werkvormen gecombineerd met gesprekken worden je patronen en overtuigen zichtbaar en voelbaar waardoor voor jou belangrijke thema`s geheeld kunnen worden. 

Als je inzicht hebt in wat jou beweegt kun je anders leren handelen dan voorheen.

Hiervoor gebruik ik verschillende middelen zoals:

 

Voice Dialogue:

Ieder van ons leeft met verschillende aspecten of verschillende rollen van je eigen persoonlijkheid, zoals de perfectionist, de leider, de zorger en ook je kwetsbare ikken zoals je innerlijk kind of je puber. Deze zogenaamde subpersonen zijn onderdeel van jezelf, met ieder hun eigen kwaliteiten, gevoelens en verhalen. Deze subpersonen zitten allemaal in jou bus. Door deze subpersonen aan het woord te laten geef je ze bestaansrecht en kan transformatie plaats vinden. Je krijgt namelijk meer inzicht in ieder aspect van jezelf waardoor jij degen bent die de bestuurder is en blijft van jou bus.

 

Emotioneel Lichaamswerk:

Haptonomisch werken, massages en andere lichaamsgerichte oefeningen zorgen voor meer lichaamsbewustzijn. Je leert ervaringsgericht meer verbinding te maken met je lijf, je gevoelens en emoties. Door inzicht in je patronen en overtuigingen ontstaat meer balans tussen jou denken en je voelen waardoor je anders kunt gaan handelen. Hierdoor ga je meer contact voelen met jezelf en ga je meer van doen naar zijn. 

 

Ademwerk:

Adem technieken zijn gericht op ontspanning en heling. Door een verbonden ademhaling met actief in- en passief uit- ademen ontstaat er een ontspannen ritme. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen in je lichaam voelbaar worden. Het accepteren van wat er is kan helpen om dit los te laten. Door te leren dat je jou ruimte in mag nemen, leer je aanwezig te zijn in je lichaam en in het moment. Specifiek ook toepasbaar bij mensen met hyperventilatie, spanningsklachten en onverwerkte emoties.

 

Mocht je willen weten of ik iets voor je kan betekenen of wil je meer informatie over het aanbod kun je altijd contact opnemen voor meer informatie.