Access Bars

Kun jij je nog herinneren wanneer je voor de laatste keer volkomen relaxt was? Dat je je gekoesterd en verzorgd voelde? Dat je zonder oordelen over jezelf en je lichaam genegenheid hebt mogen ontvangen?

Je hoofd heeft 32 punten die als ze zachtjes worden aangeraakt moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmerd om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, emoties, overtuigingen die je in je levens hebt opgeslagen.

Iedere Bars-sessie kan jaren aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat  overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bar kan je helpen om meerdere aspecten van je lichaam en je leven te veranderen en helpt bij problemen zoals: slaap, gezondheid, angst, depressie, verlangens, relaties, geld, stress en burn-out en zo veel meer.

 

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in nieuwe mogelijkheden.

 

 

 

Extra informatie

Voor wie?

Een Access Bars behandeling is geschikt voor iedereen. Als u specifieke klachten hebt is het fijn dat u dat voor de behandeling bespreekt, dan kan ik daar in de behandeling rekening mee houden.

 

Contraindicaties:

Heeft u twijfels of een behandeling voor u geschikt is overleg hierover vooraf met mij en eventueel met uw arts. 

 

Extra Informatie:

Een Access Bars behandeling duurt ongeveer 75-90 minuten

De kosten voor Access Bars behandeling zijn €75,- inclusief BTW 

Deze behandeling wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekeraar