Edelsteen Massage

Iedereen heeft wel eens een edelsteen in de hand gehad, ze zijn mooi van kleur, voelen lekker in de hand en spreken tot de verbeelding. Elke steen heeft zijn eigen geneeskrachtige, helende of ontspannende werking.

 

Tijdens de edelsteenmassage worden de verschillende stenen ingezet om mee te masseren zodat ze hun trilling en unieke kracht af kunnen geven aan het lichaam. Het lichaam wordt in evenwicht gebracht en blokkades worden opgeheven. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en het energieveld wordt gereinigd. 

 

Edelstenen kunnen warm en koud worden ingezet afhankelijk van wat nodig is voor het lijf of wat je voorkeur heeft. Bij het gebruik van warme edelstenen is de massage vergelijkbaar met een hot stone massage waarbij de edelstenen zorgen voor een extra verdieping. Het is daardoor een helende ervaring voor je lichaam en voor je geest. 

 

De Edelstenen:

Ik maak gebruik van verschillende stenen met verschillende vormen bijv. staafjes, getrommelde platte, ronde stenen of de wavesteen. De stenen corresponderen met de verschillende chakra`s. Er wordt gewerkt met de volgende stenen; Jade, Rozekwarts, Amethist, Bergkristal, Gele Calciet, Rode Jaspis, Aventurijn, Labradoriet, seleniet en andere.

 

Voor wie?

In principe is een edelsteenmassage geschikt voor iedereen. Als u specifieke klachten hebt is het belangrijk dat u dat voor de massage bespreekt. 
De Edelsteenmassage brengt vooral veel verlichting bij emotionele klachten als spanningen, stress, verdriet, angst, onzekerheid en rouw. De zachte helende kracht van de edelstenen kunnen deze klachten verlichten of zelfs opheffen.

Extra informatie

Aangezien er tijdens de massage gebruik gemaakt wordt van massage olie aangevuld met etherische olie, is het raadzaam om daar met uw kledingkeuze rekening mee te houden.

Kosten van een edelsteenmassage
75 minuten kost €65,- inclusief BTW

Een massage wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekeraar

De massages worden alleen gegeven op de locatie in Venlo

 

Contraindicaties:

Als het buiten boven de 25 graden Celsius is, is het helaas niet mogelijk om de edelstenen te verwarmen de edelsteen massage kan wel zonder verwarming plaatsvinden.

Hoge bloeddruk, hartklachten, ontstekingen, koorts, huidinfectie of open wonden zijn contra indicaties.

Heeft u twijfels over een massage voor u geschikt is overleg hierover vooraf met mij en eventueel met een arts. Het is belangrijk om eventuele klachten voor de massage met mij bespreekbaar te maken, dan kan ik daar in de behandeling rekening mee houden.