Energetische Massage

Bij een Energetische massage wordt je lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijd. In een ideale situatie stroomt energie vrijelijk door je heen. Vaak zijn er allerlei blokkades te vinden, waardoor de vrije energiestroom stagneert. Als op één plaats te veel energie is betekent dit dat ergens anders een tekort aan energie is. Naast fysieke oorzaken kunnen ook psychische oorzaken leiden tot stagnatie van energie.

 

De energetische massage heeft niet de pretentie alle klachten weg te nemen of mogelijk problemen op te lossen, het is de bedoeling geblokkeerde energie weer te voelen en deze te laten stromen, waardoor het zelfherstellend vermogen wordt aangesproken.

 

Liefdevolle manier van aanraken

Kenmerk van een Energetische massage is dat het een zachte en liefdevolle manier van aanraken is. Zo krijgt het lichaam de tijd om zich te openen en te ontspannen. Je wordt uitgenodigd om te voelen en te ervaren en alles wat er is de ruimte te geven. Je maakt contact met gevoelens en gedachten die in je lichaam aanwezig zijn waardoor bewustwording in gang wordt gezet.  Hierdoor ontstaat volledige ontspanning en rust. De energie kan weer gaan stromen en dat werkt helend voor lichaam en geest. 

 

Diepgaande werking

Een energetische massage is een samenspel. Het beste resultaat krijg je als je je helemaal overgeeft. De massage heeft een diepgaande werking. Tijdens de energetische massage laat je spanning en stress los. Hierdoor komen meer afvalstoffen vrij dan tijdens een normale massage. Het is dan ook verstandig om na de behandeling nog enige tijd rust te nemen en extra water te drinken om afvalstoffen af te voeren.

 

 

extra informatie

Aangezien er tijdens de massage gebruik gemaakt wordt van massage olie aangevuld met etherische olie, is het raadzaam om daar met uw kledingkeuze rekening mee te houden.

- Een Energetische lichaamsmassage:
- 75 minuten kost €65,- inclusief BTW

- Een massage wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekeraar

- De massages worden alleen gegeven op de locatie in Venlo

 

Contraindicaties:

Hoge bloeddruk, hartklachten, ontstekingen, koorts, huidinfectie of open wonden kunnen contra indicaties zijn.

Heeft u twijfels over een massage voor u geschikt is overleg hierover vooraf met mij en eventueel met een arts.

Het is belangrijk om eventuele klachten voor de massage met mij bespreekbaar te maken, dan kan ik daar in de behandeling rekening mee houden.