Hot Stone Massage

Een Hot Stone massage is een volledige lichaamsmassage en zorgt voor ontspanning tot op het diepste niveau. Daarnaast is een Hot Stone massage pure verwenning.

 

De Stenen:

Er wordt gebruik gemaakt van onbewerkte, door de natuur gevormde basalt stenen opgewarmd tot 45 graden Celsius. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met ene hoge dichtheid waardoor de stenen goed warmte vasthouden.

 

De werking:

De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in het lichaam. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel en is het extra effectief. Het verlicht spanning en geeft nadien veel energie.

De hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting. Het lichaam wordt in evenwicht gebracht en het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

 

 

Extra informatie

Aangezien er tijdens de massage gebruik gemaakt wordt van massage olie aangevuld met etherische olie, is het raadzaam om daar met uw kledingkeuze rekening mee te houden.

 

- Een hot stone massage duurt ongeveer 60 minuten 

- De kosten voor een hot stone massage zijn €55,- inclusief BTW

- Een massage wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekeraar

- De massages worden alleen gegeven op de locatie in Venlo

 

Contraindicaties:

Als het buiten boven de 25 graden Celsius is, is het helaas niet mogelijk om een hotstone massage te krijgen. De massage met de edelstenen is wel mogelijk deze worden dan minder verwarmd.

Hoge bloeddruk, hartklachten, ontstekingen, koorts, huidinfectie of open wonden zijn contra indicaties.

Heeft u twijfels over een massage voor u geschikt is overleg hierover vooraf met mij en eventueel met een arts. Het is belangrijk om eventuele klachten voor de massage met mij bespreekbaar te maken, dan kan ik daar in de behandeling rekening mee houden.