Nieuws

Corona Virus

I.v.m. het corona virus zijn alle behandelingen tot en met 18 mei geannuleerd. Er starten ook geen nieuwe trajecten. Als er nieuw beleid wordt...

Nieuws

Ervaring van Susan, haptotherapie bij burn-out

Vanuit mijn burn-out naar een balans tussen denken en gevoel. Wil je ook weten of haptotherapie iets voor jou kan zijn. Lees de ervaring van Susan en van andere mensen.

Vanuit mijn burn-out naar een balans tussen denken en gevoel

 

Ik ben bij Jolanda gekomen toen ik in een diep dal zat tijdens mijn burn-out. De stress was erg hoog, mijn gedachten maakten overuren en de lichamelijke klachten stapelden zich op. Bij de eerste afspraak was er meteen een prettige klik. Jolanda luisterde aandachtig en respectvol naar mijn verhaal en stelde de juiste vragen om erachter te komen waar we samen aan konden werken. Dit alles op een rustige en ontspannen manier, niet in een therapie-achtige setting.


Door verschillende gesprekken, oefeningen en praktijksituaties leerde Jolanda me om meer te voelen en niet alles vanuit mijn hoofd (gedachten) te doen. Ik kan nu veel beter naar mijn gevoel luisteren en inzien wat mijn lichaam me aangeeft. Hierdoor voel ik veel beter wat mijn grenzen zijn en ga ik er niet meer zo snel overheen .


Daarnaast heb ik geleerd om nee te zeggen op een manier die bij me past (met respect voor een ander). Ook heeft Jolanda me laten inzien dat ik de lat minder hoog kan leggen en toch tevreden kan zijn met mezelf. Jolanda heeft me laten ervaren dat als ik mezelf meer gun, ik veel meer energie krijg en dat ik de wereld weer aan kan.  

Ik heb nu zoveel meer inzicht in mezelf en in mijn vastgeroeste patronen en kan door de haptotherapie van Jolanda deze patronen doorbreken en beter voor mezelf zorgen. Ik mag zijn wie ik ben!

 

Groeten van Susan