Regressietherapie en Reïncarnatie

'Wie zijn voorouders niet kent is stuurloos'
Maarten Oversier

Regressietherapie en Reïncarnatie

Regressie:

Regressietherapie is een holistische benaderingswijze met als uitgangspunt dat actuele psychische en of lichamelijke problemen een relatie hebben met onverwerkte situaties uit het verleden.
Tijdens een regressie sessie maak je, zonder hypnose, contact met je onderbewuste. In je onderbewuste zit alle informatie opgeslagen van je ziel, alles wat je al ooit hebt meegemaakt en beleefd.


Reincarnatie:

Als de oorzaak van deze problemen niet te vinden is in het huidige leven dan spreken we niet van regressie maar van reincarnatie. Als patronen in een vorige incarnatie zijn ontstaan dan kunnen ze via het geheugen van de ziel soms vele levens lang niet oplossen totdat er een leven is waarin dit patroon geactiveerd wordt en we er aan toe zijn om dit te helen.


Regressietherapie en voorouderlijk werk:

Een ziel wil dat elke ervaring rond is of te wel dat de ervaring af is. Dus oude pijn, oude programma`s en overtuigingen, die in een vorig leven niet geheeld of afgerond  konden worden zijn in jou nog actief. Dat betekent dat je ervaringen, in je huidige leven, gaat op doen die jou triggeren in die oude pijn zodat je alsnog deze ervaringen kan helen. Je voorouderlijn is de eerste plek waarin je in deze pijn getriggerd wordt. Alles wat jou voorouders hebben meegemaakt wordt via je ouders aan jou doorgegeven. Dat betekend dat hun pijn ook in jou doorleeft.

 

Hoe werkt het regressietherapie:

Alles wat we in het verleden gehoord, gevoeld, gezien, geroken, gedacht en geproefd hebben kunnen we in trance opnieuw ervaren. Trance is een natuurlijk verschijnsel wat ontstaat als we ons ergens op concentreren. Als je bijvoorbeeld een boek leest kan het zo maar gebeuren dat je de dingen om je heen niet meer opmerkt, je verkeerd in een soort van trance. Hoe je deze trance ervaart is heel verschillend.
Sommige mensen zien beelden, andere voelen het in hun lichaam en sommige weten het gewoon.
We komen er samen in de sessie samen achter hoe dit bij jou werkt.

Het voordeel van een regressie is dat je het niet hoeft te weten. Door veiligheid, ontspanning en contact met mij, maak je contact met je onderbewuste, komen oude situaties terug en kunnen we de oude overtuigingen ombuigen waardoor heling ontstaat.
De natuurlijke beweging van het lichaam wordt afgemaakt zodat de blokkade verdwijnt en klachten zullen afnemen of verdwijnen.

Hier is soms maar 1 soms een paar sessies voor nodig. Deze therapie kan prima ook met andere therapieën gecombineerd worden.

Meer informatie over regressie en reïncarnatie therapie:

Luister naar de podcast die ik opnam met Koen Poels, Het kan ook anders. https://www.methoofdenhart.com/over-mij/

Aanraders:

Boek: Maarten Oversier, Bestaansrecht
Boek: Netherton, De geschiedenis herhaalt zich

Podcasts:

Maarten Oversier en Jorn Luka
https://www.jornluka.com/the-trueman-show/the-trueman-show-52-maarten-oversier/

Maarten Oversier en Giel Beelen Kukuru
https://www.youtube.com/watch?v=9g18rpWyX50