Regressie- en Reïncarnatietherapie

Regressie:

Regressietherapie is een holistische benaderingswijze met als uitgangspunt dat actuele psychische problemen een relatie hebben met onverwerkte situaties uit het verleden.
Tijdens een regressie sessie maak je zonder hypnose contact met je onderbewuste. In je onderbewuste zit alle informatie opgeslagen van je ziel, alles wat je al ooit hebt meegemaakt en beleefd.

 

Reincarnatie:

Als de oorzaak van deze problemen niet te vinden is in het huidige leven dan spreken we niet van regressietherapie maar van reincarnatietherapie. Als patronen in een vorige incarnatie zijn ontstaan dan kunnen ze via het geheugen van de ziel soms vele levens lang niet oplossen totdat er een leven is waarin dit patroon geactiveerd wordt en we er aan toe zijn om dit te helen.

 

Alles wat we in het verleden gehoord, gevoeld, gezien, geroken, gedacht en geproefd hebben kunnen we in trance opnieuw ervaren. Trance is een natuurlijk verschijnsel wat ontstaat als we ons ergens op concentreren. Als je bijvoorbeeld een boek leest kan het zo maar gebeuren dat je de dingen om je heen niet meer opmerkt, je verkeerd in een soort van trance. Hoe je deze trance ervaart is heel verschillend.

Sommige mensen zien beelden, andere voelen het in hun lichaam en sommige weten het gewoon.

We komen er samen in de sessie samen achter hoe dit bij jou werkt.

Het voordeel van een regressie is dat je het niet hoeft te weten. Door veiligheid, ontspanning en contact met mij maak je contact met je onderbewuste, komen oude situaties terug en kunnen we de oude overtuigingen bekijken en ombuigen waardoor heling ontstaat.