Vrouwen ademcirkel

Vrouwen ademcirkel

Vrouwen ademcirkel
In het dagelijks leven worden we heel vaak aangesproken op en geprezen voor onze mannelijke kracht. Doen, actie, vuur, oplossen, creëren, de buitenwereld, de ander, je werk, is belangrijk.
Maar hoe zit het met jou vrouwelijke kracht. Jouw ZIJN`s kwaliteit. Aanwezig zijn bij jezelf en daardoor ook bij de ander. Aanwezig zijn in je bekken, je baarmoeder, thuiskomen bij jezelf, zachtheid, naar binnen. Waar kan jij rusten, bezinnen, tot in kering komen en met alles van jou aanwezig zijn. En hoe breng jij jouw bekken, jou zijn in, in de wereld, in het contact met de ander.

Om aanwezig te kunnen zijn in je leven, niet alleen te rennen, maar ook te rusten, te doorvoelen, heb je te zakken in je bekken. Vaak zit in dat bekkengebied heel veel oude pijn opgeslagen, waar we van weg bewegen. Pijn van de momenten dat je je grenzen niet aan hebt kunnen geven, van de momenten dat je geen nee kon zeggen. Van de momenten dat je niet werd gehoord, gezien, gevoeld. Pijn dat je niet naar jezelf en je intuïtie hebt geluisterd.
Om te kunnen ZIJN, heb je de pijn aan te kijken, te doorvoelen, te beleven. Voel jij de behoefte om meer te ZIJN, om je te verbinden met de aarde, met je vrouw zijn. Te voelen wat je verlangen is, bewust in je leven staan, vanuit innerlijke vrouwelijke kracht. Kom dan meedoen met onze ademcirkel.

Wil je erbij zijn? Stuur dan een pb naar
Will Rutten 06-34069593 of
Jolanda Barents 06-39027005

Datum:
18-1-2023 start 19.15 uur inloop vanaf 19.00 uur VOL
kosten: €25
1-3-2023 start 19.15 uur inloop vanaf 19.00 uur
Kosten: €30 contant te voldoen
Locatie: Lichtgarnizoen
(Kazerneterrein Blerick)

#ademcirkel #vrouwencirkel #ademjevrij #praktijkmethoofdenhart #ruttenwill